ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID – 19

Αγαπητοί πελάτες.
Σας καλωσορίζουμε στο INTRA-MARE. 
Σας ενημερώνουμε ότι το κατάλυμά μας είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζονται με την αριθμ.1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β/29-5-2020. 
Όλο το προσωπικό του καταλύματος έχει λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Το κατάλυμα έχει λάβει πιστοποίηση «Health First» από το Υπουργείο Τουρισμού όπου αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. 
Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει αστική ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου, σχετιζόμενη αμέσως ή εμμέσως με τον κορωνοϊό COVID-19, εφόσον τηρεί τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και διαθέτει το σήμα πιστοποίησης «Health First» (παρ. 5, άρθρο 60, ν. 4688/24-5-2020). 
Η διεύθυνση του καταλύματος τηρεί αρχείο των ατόμων που διέμειναν στο κατάλυμα, ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης – αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τυχόν κρούσμα COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων. 
Δίδεται προσοχή στον Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ενημερώνονται όλοι οι επισκέπτες ότι τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. 
Η επιχείρηση λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο check-out (11.00΄π.μ.) και check-in (3.00΄μ.μ.), για να καθαρίζεται επιμελώς ο χώρος. 
Η αλλαγή του ιματισμού- πετσετών κατά τη διάρκεια της διαμονής, θα γίνεται κατόπιν αιτήματος με αποστολή e-mail στο kkeram0@cmail.com ή SMS (00306947695297 ή 00306945840801) από την προηγουμένη.
Τηρούνται οι αποστάσεις στους κοινόχρηστους χώρους. (απόσταση 2 μέτρα). 
Δεν επιτρέπεται η είσοδος στα δωμάτια σε μη διαμένοντες. 
Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, παρακαλούμε για την κατανόησή σας και την τήρηση των μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού. 
Εκ μέρους της τουριστικής επιχείρησης INTRA-MARE σας ευχόμαστε ευχάριστη και ασφαλή διαμονή.